Wieso nicht? | Учење германски | Deutsche Welle

0 Likes     0 Followers     1 Subscribers

Sign up / Log in to like, follow, recommend and subscribe!

Recommendations


Episodes

Date Title & Description Contributors
2007-06-20

  Лекција 02 - Der Zirkus geht weiter

Циркусот оди понатаму или како се краде без да се искраде
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 01 - Zirkus im Supermarkt

Циркус во супермаркет или како дождот ги зближува луѓето
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 02 - Der Zirkus geht weiter

Циркусот оди понатаму или како се краде без да се искраде
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 01 - Zirkus im Supermarkt

Циркус во супермаркет или како дождот ги зближува луѓето
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 04 - Alle hatten Grün

Се беше зелено или како еден семафор ме натера да танцувам
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 03 - Frühstück

Појадок или како од денот направив ноќ
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 03 - Frühstück

Појадок или како од денот направив ноќ
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 04 - Alle hatten Grün

Се беше зелено или како еден семафор ме натера да танцувам
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 05 - Fußballsamstag

Фудбалска сабота или како мојата девојка пристигна во Дортмунд
  DW.COM | Deutsche Welle author
2007-06-20

  Лекција 05 - Fußballsamstag

Фудбалска сабота или како мојата девојка пристигна во Дортмунд
  DW.COM | Deutsche Welle author