Radio D Pjesa 1 | MĂ«soj gjermanisht | Deutsche Welle

0 Likes     0 Followers     1 Subscribers

Sign up / Log in to like, follow, recommend and subscribe!

Recommendations


Episodes

Date Title & Description Contributors
2009-04-09

  Leksioni 26 – Ndarja me Ayhanin

Një lajm i trishtuar: Ayhani po ndahet, për t'u shpërngulur në Turqi. Megjithëse kolegët kanë përgatitur një suprizë, festa e lamtumirës nuk sjell do të atmosferë të gëzueshme.Kur vjen në zyrë në mëngjes, Paula i gjen të gjithë duke u përgatitur për fe...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 26 – Ndarja me Ayhanin

Një lajm i trishtuar: Ayhani po ndahet, për t'u shpërngulur në Turqi. Megjithëse kolegët kanë përgatitur një suprizë, festa e lamtumirës nuk sjell do të atmosferë të gëzueshme.Kur vjen në zyrë në mëngjes, Paula i gjen të gjithë duke u përgatitur për fe...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 25 – PĂ«rshĂ«ndetja e anijeve

Redaktorët tanë përpiqen të zbulojnë kuptimin e konceptit "i manipuluar". Për këtë ata vizitojnë një port të pazakontë, në të cilin çdo anije përshëndetet në një mënyrë të veçantë. Në Portin Willkomm-Höft, të gjitha anijet i përshëndesin me himnin e v...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 25 – PĂ«rshĂ«ndetja e anijeve

Redaktorët tanë përpiqen të zbulojnë kuptimin e konceptit"i manipuluar". Për këtë ata vizitojnë një port të pazakontë, në të cilin çdo anije përshëndetet në një mënyrë të veçantë. Në Portin Willkomm-Höft, të gjitha anijet i përshëndesin me himnin e ve...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 24 – Gazeta e Hamburgut

Redaktorët e gazetës i sjell në gjurmën e duhur kukuvajka Eulalia. Ata zbulojnë se në këtë ngjarje kanë dorë kolegët e tyre të gazetës së Hamburgut. Një vërejtje e Filipit e zemëron Paulën.Paula, Filipi dhe Eulalia zbulojnë se gazeta e Hamburgut e ka i...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 24 – Gazeta e Hamburgut

Redaktorët e gazetës i sjell në gjurmën e duhur kukuvajka Eulalia. Ata zbulojnë se në këtë ngjarje kanë dorë kolegët e tyre të gazetës së Hamburgut. Një vërejtje e Filipit e zemëron Paulën.Paula, Filipi dhe Eulalia zbulojnë se gazeta e Hamburgut e ka i...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 23 – NjĂ« polombar me pendĂ« peshkaqeni

Paula dhe Filipi e zgjidhin enigmën e peshkaqenit të supozuar dhe takojnë sërish një mashtrim. Fillimisht për ta është i paqartë shkaku i incidentit të inskenuar. Ndihmë të papritur ata marrin nga kukuvajka Eulalia. Në kërkim të sërfistit të humbur, P...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 23 – NjĂ« polombar me pendĂ« peshkaqeni

Paula dhe Filipi e zgjidhin enigmën e peshkaqenit të supozuar dhe takojnë sërish një mashtrim. Fillimisht për ta është i paqartë shkaku i incidentit të inskenuar. Ndihmë të papritur ata marrin nga kukuvajka Eulalia. Në kërkim të sërfistit të humbur, P...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 22 – SĂ«rfisti i zhdukur

Filipi dhe Paula nisen në kërkim të gjurmëve të peshkaqenit. Ata bëjnë zbulime të çuditshme: një taban dërrase për sërfistë pa sërfist në brendësi të portit dhe një artikull gazete tërheqin vëmendjen e tyre.Të shkëputur disi nga rrëmuja, dy redaktorët ...
  DW.COM | Deutsche Welle author
2009-04-09

  Leksioni 22 – SĂ«rfisti i zhdukur

Filipi dhe Paula nisen në kërkim të gjurmëve të peshkaqenit. Ata bëjnë zbulime të çuditshme: një taban dërrase për sërfistë pa sërfist në brendësi të portit dhe një artikull gazete tërheqin vëmendjen e tyre.Të shkëputur disi nga rrëmuja, dy redaktorët ...
  DW.COM | Deutsche Welle author